Pohja
1,5 dl ruisjauhoa
2,5 dl vehnäjauhoa
pari kierrosta merisuolaa myllystä
200 g voita tai margariinia
4 rkl vettä
Täyte
puolikas kesäkurpitsa
1 porkkana
pari pientä valkosipulinkynttä tai yksi iso
100 g maustettua tuorejuustoa, esim. chili tai aurinkokuivattu tomaatti
mausteita, esim. chilirouhetta, cajun-maustetta, mustapippuria
100 g kirsikkatomaatteja
100 g fetaa
oliiveja
3 munaa
2 dl ruokakermaa
persiljaa
reilusti juustoraastetta (hyvä keino käyttää juustojämät)
![]() |
Sekoita jauhot ja suola ja murenna voi joukkooon. |
![]() |
Nypi aineet sekaisin, lopuksi lisää vähitellen vesi. |
![]() |
Levitä taikina voideltuun vuokaan. |
![]() |
Esipaista 200 asteessa noin 10 minuuttia. |
![]() |
Pilko kesäkurpitsa, porkkana ja valkosipulinkynnet. |
![]() |
Samoin tomaatit, oliivit ja feta. |
![]() |
Kuullota kesäkurpitsa-porkkana-valkosipuliseosta hetki ja mausta. Lisää tuorejuusto. |
![]() |
Levitä ensin lämmin seos vuokaan ja lisää tomaatit, feta ja oliivit. |
![]() |
Vatkaa munat ja ruokakerma sekaisin. |
![]() |
Kaada ruokakerma-munaseos täytteen päälle ja raasta päälle reilusti juustoa ja lisää persiljaa. |
![]() |
Paista noin 30 minuuttia 200 asteessa ja anna jäähtyä ja makujen tasaantua. Nam. |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti