Minulla oli ilo nähdä miten ystäväni ja varsinainen sushi-masterchef valmistaa sushia. Toimin sitten paparazzina ja kuvailin eri vaiheita. Helppoa se on kun sen osaa!! Varsinaista ohjetta, en osaa näille antaa, mutta vaiheittaiset kuvat selventävät hiukan kuinka nuo rullat syntyvät. Oli muuten ensimmäinen kerta kun maistoin sushia ja minusta tuli heti sushin ystävä :) Lämmin kiitos P:lle!
 |
Suikaloi erilaisia kasviksia, tässä lehtisalaattia, kurkkua, tomaattia, paprikaa, avokadoa. |
 |
Suikaloi myös kylmäsavukohta. |
 |
Varaa myös merileväliuskoja ja viinietikalla maustettua keitettyä riisiä, esim. puuroriisiä. |
 |
Tee riisistä sopivan kokoinen pallo ja levitä merileväliuskan päälle. |
 |
Lisää lohta ja muita täytteitä. Voit tehdä täytteen myös kasviksista. Oma suosikkini oli lohi + maustamaton tuorejuusto ja kaikki kasvikset :) |
 |
Rullaile. |
 |
Leikkaa rullat paloiksi ja asettele kauniisti tarjolle. Ja tsadam, valtavan hienoja susheja jos jonkinlaisia!! |
 |
Opettele käyttämään syömäpuikkoja... ja dippaa soijakastikkeeseen johon lisätty wasabi-tahnaa! Voin kertoa, että ei ollut ihan helppoa puikoilla syöminen heti alkuun... |
 |
Sushi-palojen välissä "raikasta" suusi säilötyllä inkiväärillä. Aivan uusi makukokemus oli tämä kyllä :) |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti