sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Mausteinen kanapata

300 g maustamattomia broilerinsuikaleita
sipuli
paprika
pari valkosipulinkynttä
400 g tomaattimurskaa esim. valkosipulilla maustettua
mausteita: paprikamaustetta, merisuolaa, pippuria, chiliä, grillausmaustetta, broilerimaustetta...
1 dl vettä
100 g chilituorejuustoa


Silppua sipuli, valkosipuli ja paprika.
Ruskista broilerisuikaleet öljyssä ja mausta.

Lisää sipulipaprikaseos ja kuullota hetki.
Lisää tomaattimurska ja vesi (käytä vesi tomaattimurkapakkauksessa niin saat kaikki käyttöön)
Anna kiehua hiljalleen 20 minuuttia ja lisää tuorejuusto ja sekoita. Maista ja lisää tarvittaessa vielä mausteita. Kuumenna hetki niin maut ehtivät tasaantua.

Tarjoa raikkaan salaatin, kasvisten ja riisin kanssa.

Ei kommentteja: