Tässäpä jälleen uusi spaghettikastikeversio. Tämän kastikkeen juttu on runsas valkosipuli sekä maustettu paprikajauhe. Suosittelen kokeilemaan myös porkkanan ja fetan yhdistelmää :)
reilusti valkosipulia, laitoin itse viisi tosi pientä kynttä
(öljyä/voita paistamiseen)
400 g jauhelihaa
mausteita: soijakastiketta, mustapippuria, chilirouhetta, jauhelihamaustetta ja
pari tl savustettua paprikajauhetta
pari rkl jauhoa suurustamiseen
vettä
täysjyväspaghettia
Pilko valkosipuli pieneksi ja kuullota hetken aikaa pannulla yksin. Näin valkosipulin maku voimistuu, tämän niksin opin Brasiliassa. Lisää sitten jauheliha joukkoon ja ruskista. Lisää soijakastike ja muut mausteet. Suurusta jauhoilla ja lisää vettä hiljalleen kastikkeen kiehuessa. Anna hautua miedolla lämmöllä ja lisää vettä ja mausteita tarvittaessa. Laita vasta nyt vesi kiehumaan ja keita spaghetit. Tarjoa kastike spaghetin ja salaatin kanssa. Aivan lopuksi voi vielä lisäillä persiljasilppua kastikkeeseen (jos sattuu muistamaan) :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti