torstai 24. heinäkuuta 2014

Kana-texmex-piirakka

Piiiiitkästä aikaa täytettä blogiin, jälleen suolaista piirakkaa. Mutta hiukan on taas erilainen ohje kun ennen :) Näillä helteillähän kannattaa ehdottomasti lämmittää myös uunia niin ei pääse kylmyys yllättämään.

Pohja:
Myllyn Paras pyöreä piirakkapohja tai tee itse näin

Täyte
300 g broilerin filesuikaleita
mausteita
pari pientä sipulia
vihreä paprika
pari tomaattia
100 g fetaa
2 dl ruokakermaa
3 munaa
hiukan juustoa raastettuna

Levitä pohja piirakkavuokaan. Pilko kasvikset. Paista broilerit kypsiksi, lisää kasvikset tomaattia lukuunottamatta pannulle ja kuullota hetki. Mausta esimerkiksi tacomausteella, broilerimausteella, chilillä ja paprikalla. Levitä seos vuokaan tasaisesti ja lisää feta reiluina paloina.

 Vatkaa ruokakerma ja munat sekaisin. Lisää vuokaan. Laita tomaatit vasta nyt piirakan päälle.

 Raasta lopuksi juustoa päälle. Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, niin että piirakka on saanut kauniin värin. Anna jäähtyä ja nauti. Yön yli jääkaapissa maku vain paranee :)


Ei kommentteja: