sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Antskun tonnikalapiirakka

Ihan hitookseen hyvä tonnikalapiirakka!


Pohja

2 dl vehnäjauhoja
1 dl ruisjauhoja
125 g margariinia/voita
noin ½ dl vettä

Täyte

1 prk tonnikalaa paloina (miulla oli tillillä maustettua)
puolikas paprika
2 pientä punasipulia
tilliä
kapriksia
2 dl ruokakermaa
3 munaa

Sekoita jauhot ja nypi joukkoon voi tai margariini. Lisää vesi vähitelleen. Taputtele taikina voidellun uunivuoan pohjalle ja reunoille. Valuta tonnikala ja lusikoi pohjan päälle. Silppua paprika ja sipuli ja lisää pohjan päälle. Revi päälle tilliä ja lisää kapriksia oman maun mukaan Vatkaa munat ruokakerman joukkoon. Lopuksi kumoa munakerma vuokaan tasaisesti. Paista 200 asteessa 30-40 minuuttia. Maistuu vaikka Putousta katsellessa :)

Ei kommentteja: