Melko samanlainen kanapataohje täällä jo onkin, mutta laitetaan nyt vähän eri versio possusta.
400 g possunsuikaleita
sipuli
muutama valkosipulinkynsi
paprika
pari chilipalkoa
soijakastiketta
mausteita kuten paprikajauhetta, mustapippuria
500 g tomaattimurskaa
1 dl vettä
100 g valkosipulituorejuustoa
Pilko sipuli, valkosipuli, paprika ja chilit. Saa olla kohtuuisoja paloja kun kutistuvat kuitenkin kuumentaessa. Ruskista possunsuikaleet ja lisää kasvikset sekaan ja anna pehmetä hetken aikaa. Mausta soijalla ja muilla mausteilla. Lisää tomaattimurska ja vesi. Anna kiehua hiljalleen ainakin puoli tuntia, mieluummin kauemminkin. Mitä kauemmin malttaa odottaa, sen mureampaa possusta tulee. Lopuksi lisää tuorejuusto ja kuumenna hetki. Muista maistella välillä kaipaako lisämausteita. Tarjoa esimerkiksi riisin ja kasvisten kanssa.
Jos sattuu olemaan punaviiniä niin toimii varmaan hyvin kastikkeessa sekä ruoan kanssa :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti