keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Suolainen pannari osa 2

Yksi tälläinen ohje täällä jo onkin, mutta laitetaan uudestaan vähän erilaisella pohjavariaatiolla ja täytteillä. Usein tuntuu siltä, ettei ole jääkaapissa ole oikein mitään mutta sitten huomaakin, että onhan siellä vaikka mitä. Tämä ajatus lähti siitä, että munista piti keksiä jotain ja sitten huomasikin, että vaikka mitä voi ujuttaa täytteeksi.

2 dl kermaviiliä, 3 dl vettä ja 2 dl ruokakermaa (tai 6 dl maitoa)
3 munaa
hiukan suolaa
3 dl jauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 dl ruokaöljyä (juokseva tai sulatettu margariini käy myös)

Täytteet
1 sipuli
pätkä kesäkurpitsaa
1 iso tomaatti
50-100 g kinkkua
50 g fetaa
juustoa

Sekoita pohjan ainekset keskenään. Kaada pohja leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Silppua täyteainekset pieneksi ja levitä pohjan päälle. Raasta lopuksi juustoa päälle. Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia. Anna jäähtyä vähän aikaa niin ehtii vetäytyä ja makukin tasaantua :)

Ei kommentteja: