Tämä on lähes sama ohje, kuin ennen olen tehnyt, mutta en silti malta olla postaamatta tätä kun on niin namia ja helppoa. Tuntui hauskalta katsoa netistä omaa reseptiään ja kokata sen mukaan :)
Varaa isohkoja perunoita, esim. Rosamunda. Pese ja leikkaa ristikkäinen viilto. Kääri folioon ja paista noin 200 asteessa noin 45 minuutista tuntiin koosta riippuen. Perunoiden kypsyessä uunissa valmista täyte.
5 herkkusientä
1 sipuli
suolaa, pippuria
persiljaa
200 g creme fraichea
sitruunamehua
chilirouhetta
Leikkaa herkkusienet ja sipuli pieneksi. Anna kuullottua öljyssä vähän aikaa pannulla, mausta suolalla ja pippurilla. Anna jäähtyä esim. avoimen ikkunan luona. Revi persiljaa joukkoon. Lisää creme fraiche ja sekoita. Kaada sekaan tilkka sitruunamehua. Kannattaa maistella välillä, kaipaako lisää mausteita.
2 kommenttia:
Testattu! Itsehän tosin olen sen verran sika että höystin apetta pekonilla, plus tietysti kuullotin kamppeet voissa. Mutta kiitos hyvästä vinkistä, hyvvee oli! T.Katri from Kuopijo
Go Katri :) Kiva jos tykkäsit. Sen verran hyvä idea tuo pekonitäyte et pääsee kyllä agendalle uuniperunatäytteeksi mullakin.
Lähetä kommentti