Harvinaista herkkua eli makeaa leivontaa keittiössäni. Huomenna tulossa kahvivieras niin siitä se ajatus sitten lähti. Hauskaa kun selvisi syykin miksi tuli kaupasta ostettua omenoita ja veriappelsiinimehua. Siksi, että voisin näitä tehdä, ei nimittäin ollut mitään leivonta-ajatusta vielä kaupassa käydessä. Alkuperäinen ohje löytyy alta (suluissa omat lisäykseni) ja Myllyn Parhaan sivulta.
3½ | dl | Myllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja |
2 | dl | sokeria |
2 | tl | leivinjauhetta |
2 | tl | vaniljasokeria |
2 | tl | kanelia |
1 | dl | ruokakermaa (jätin pois) |
2 | munaa | |
1 | dl | pullomargariinia (100 g leivontamargariinia sulatettuna) |
1 | dl | appelsiinituoremehua (mulla veriappelsiinimehua) |
3 | dl | pieneksi kuutioitua omenaa (1 omena kuutioituna) |
Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy/Kati Nappa
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti