keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Herkkupasta




Jälleen herkullinen ruoka arkeen ja samalla jääkaapin jämiä käyttöön :)

noin 150 g kinkkuleikkelettä , esim. Ylikypsä loimukinkku
punasipuli
pieni parsakaali
2,5 dl Musta Pekka -ruokakermaa
palanen Koskenlaskija voimakas -juustoa
tomaatti

250 g tuorepastaa, esim. Pirkka Fettucini

Silppua kinkku palasiksi. Suosittelen käyttämään kinkkuleikkelettä eikä kinkkusuikaleita. Silppua myös sipuli ja parsakaali sekä tomaatti pieneksi. Kuullota kinkkua, sipulia ja parsakaalia hetki. Lisää Koskenlaskija palasina, anna sulaa ja lisää myös Musta Pekka -kerma. Laita tässä vaiheessa pastavesi kuumenemaan ja mausta vesi suolalla. Lisää lopuksi tomaatti kastikkeen joukkoon. Keitä tuorepastaa noin 3 minuuttia, valuta ja kaada kastikkeen joukkoon. Todellista pikaruokaa!

Ei kommentteja: