perjantai 3. helmikuuta 2012
Täytetyt paprikat kasvistäytteellä
Kokkailuiltamien satoa eli kehittämäni alkuruoka :) Täytetyt paprikat olivat uusi tuttavuus. Suosittelen kokeilemaan!
Tästä riittää noin kuudelle alkuruoaksi tai pääruoaksi kolmelle nälkäiselle.
3 isoa paprikaa
3 dl riisiä keittynä kasvisliemikuution kanssa
2 sipulia
oliiveja
150 g fetaa
Créme Bonjour Cuisine Sipulisekoitus
juustoa raastettuna
Laita riisit kiehumaan. Pieni sipulit, oliivit ja feta. Kuullota sipulit öljytilkassa ja lisää oliivi- ja fetapalat hetkeksi joukkoon. Lisää ranskankermaviritys ja riisit joukkoon, sekoita ja anna olla hetken liedellä. Tällä välin pese ja halkaise paprikat pituussuunnassa ja poista siemenet ja kantaosat. Täytä paprikat seoksella ja laita päälle reilusti juustoraastetta. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.
Tästä ilta jatkui vuohenjuustobroileriin ja mutakakkuun ja viinikin oli loistavaa. Enpäs muista milloin viimeksi olisin syönyt yhtä hyvää illallista. Kiitos tytöt!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti